The sound of music wegens groot succes terug in theater orpheus

15 juli 2015 - 19 juli 2015, Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus Apeldoorn

Van woensdag 15 t/m zondag 19 juli keert de musical The Sound of Music wegens groot succes terug naar Theater Orpheus! Kijk voor meer informatie en alle speeldagen en tijden op: www.orpheus.nl.

The Sound of Music is deze zomer nog drie maanden langer  te zien in verschillende theaters door heel Nederland. Een geheel nieuwe versie van deze musicalklassieker die momenteel te zien is, ging in november vorig jaar in première en werd lovend ontvangen door pers en publiek.  Deze week wordt de 150.000e bezoeker verwacht. De voorstelling wordt wegens succes de hele zomer verlengd met een speciale zomertour. De succesreprise zal touren langs tien grote theaters door Nederland: Enschede, Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Heerlen, Breda, met als afsluiter de hele maand augustus in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.  Maria (Anouk Maas) en de kinderen Von Trapp kwamen vandaag speciaal naar Carré, om vast een kijkje te nemen in het theater en om de aftrap van de zomertour te vieren.

Het is precies 50 jaar geleden dat de film The Sound of Music uitkwam met Julie Andrews in de hoofdrol. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss maken The Sound of Music tot een klassieker. Het is precies 50 jaar geleden dat de film The Sound of Music uitkwam met Julie Andrews in de hoofdrol. The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien. Met in de hoofdrollen o.a. Tony Neef, Anouk Maas, Maaike Widdershoven, Ad Knippels en Cindy Bell.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze zomertour van The Sound of Music zijn vanaf nu verkrijgbaar via orpheus.nl of de theaterkassa. De theaterkassa is geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en is dagelijks telefonisch bereikbaar via 055 527 03 00.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?