The Voice of…. Ouderen Songfestival

27 juni 2012, van 14:00 tot 17:30, Dorpstraat 49, Beekbergen

Door Redactie

Archief

Op woensdag 27 juni a.s. om 14.00 uur vindt een van de voorrondes van het landelijk Ouderen Songfestival plaats in Het Zonnehuis Beekbergen. Het Ouderen Songfestival is voor iedereen van 55 jaar en ouder die graag wil zingen en optreden voor een groot publiek.

Het Ouderen Songfestival wordt georganiseerd door stichting Jam, zij organiseren en coördineren activiteiten op het gebied van Kunst en Cultuur. De stichting is voornamelijk actief in de Randstad, maar de voorrondes worden verspreidt door het gehele land georganiseerd.

Er zijn in totaal 10 voorrondes en twee halve finales. De voorrondes worden gepresenteerd door Robbert Besselaar (zanger). De kandidaten worden beoordeeld door de jury met als voorzitter Henk Kreukniet (Operettezanger en zangcoach) en begeleidt op de piano door Kees van Zantwijk. De winnaars van de voorronden gaan naar de halve finale en daarna wellicht naar de Grande Finale op 12 oktober a.s. in de Koninklijke Schouwburg Carré in Amsterdam.

Er komen woensdag diverse goede kandidaten naar Het Zonnehuis-Beekbergen, dus heeft u zin in een gezellige, muzikale middag, kom dan naar de Dorpstraat 49 in Beekbergen. De koffie staat klaar en de entree is gratis!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?