Theater na de Dam in Theater Orpheus

4 mei 2017, om 21:00, Theater orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn, € 17,50

Door Agenda

Aansluitend aan de Dodenherdenking op donderdag 4 mei, heeft Theater Orpheus een speciale voorstelling geprogrammeerd: Don’t mention the war, over de band tussen Nederland en Duitsland. Kijk voor meer informatie en online kaartverkoop op: www.orpheus.nl.

Don’t mention the war
Hoe lastig is het om in een voorstelling over de band tussen Duitsland en Nederland het níet te hebben over die ene roze olifant? Best lastig zo blijkt in Don’t mention the war, maar dat mag ook best in deze tijd van het jaar. De van oorsprong Nederlandse zangeres/liedschrijfster Renee van Bavel en de Duitse schrijver/comedian Volker Strübing vertellen in lied, tekst, foto’s en film over Nederlandse krokettenautomaten en Duitsers met fietshelmen. De voorstelling wordt in het Nederlands gespeeld, maar bevat ook enkele Duitse liedjes en teksten.

Theater na de Dam
Het is voor het eerst dat Theater Orpheus een voorstelling programmeert op de avond van Dodenherdenking. “Met deze voorstelling hebben we een mooie aanvulling gevonden op de jaarlijkse herdenking. Het is een voorstelling die ondanks het onderwerp niet te zwaar, maar ook zeker niet luchtig is. Renee en Volker slagen er in het publiek te laten lachen om clichés, maar altijd smaakvol en met respect”, aldus Meta Neeleman, directeur van Orpheus.

Kaartverkoop
Don’t mention the war is op 4 mei om 21:00 uur te zien in Theater Orpheus. Tickets zijn voor € 17,50 verkrijgbaar via orpheus.nl of bel 055 527 03 00 (dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?