Theater op ‘t Zand

7 juli 2012, van 15:00 tot 21:00, Kootwijkerzand

Door Nataliefde

Theater op ’t Zand is een laagdrempelig en leuk festival waar het publiek kan genieten van muziek, dans, theater, kunst.
Ons programma begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur, net zo voor de schemering invalt. Dat moet ook, want we willen alles op tijd opgeruimd hebben, zodat op zondag het zand er weer uitziet als vanouds: rustig, uitgestrekt, uitnodigend en verleidelijk.

De locatie bevindt zich bij de Uitkijktoren van Staatsbosbeheer aan de Houtvester Van ’t Hoffweg. Daar vlakbij is een parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren, maar het is beter om op de fiets te komen. Neem gerust uw stoeltjes en dekens mee en bij minder weer een paraplu en een plastic zak om op te zitten. Steeds meer mensen komen gezellig picknicken, en dat kan, maar als u geen zin heeft om eten mee te nemen of u komt terug, dan kunt u bij onze cateraar terecht. Daar zijn verfrissingen maar ook smakelijke lekkernijen te koop.

De toegang is gratis. Dat willen wij ook zo, want we willen de toegang tot kunst in al haar facetten en tot het zand heel laagdrempelig houden. Maar dat betekent niet dat we dit alles voor niets kunnen doen. We hebben sponsoren en subsidiegevers. Maar zoals u weet zijn de subsidiekranen geheel of gedeeltelijk dichtgedraaid, is de kunst duurder geworden door de BTW-verhoging en staan bedrijven ook niet meer altijd te springen om te sponsoren. Gelukkig hebben we om ons heen bedrijven die ons gunstig gezind zijn en nog steeds willen helpen, met een bijdrage of met daadwerkelijke hulp. Maar als u een bijdrage wilt leveren, schroom dan niet en ondersteun ons. Er staat een bus voor goede gaven tijdens het festival op het zand.

De programmaonderdelen volgen elkaar soms op, soms overlappen ze elkaar. Precieze aanvangstijden van de verschillende onderdelen kunnen we niet geven, een beetje improvisatie wat dat betreft hoort bij het stuivende zand. Kom daarom gewoon, er is steeds iets te doen, meer dan iets, al is het alleen maar om te genieten van het zand.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?