Kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start!

21 mei 2015 - 31 juli 2015, Theater Orpheus Apeldoorn

Door Redactie

Het nieuwe programma van Orpheus voor seizoen 2015-2016 is bekend en bevat weer prachtige shows en mooie voorstellingen. Vroegboekers ontvangen daarnaast extra voordeel: over bestellingen die voor 1 juni 2015 worden gedaan, worden geen servicekosten berekend. Kijk voor meer informatie, het gehele programma en online kaartverkoop op www.orpheus.nl.

De Tweeling
Na het succes van War Horse afgelopen seizoen, in april 2016 opnieuw een lange bespeling in de Koning Willem-Alexanderzaal. Wederom een pareltje van de hand van Joop van den Ende en Albert Verlinde: De Tweeling, naar het bekende boek van Tessa de Loo. De muziek voor deze voorstelling is geschreven door Ilse de Lange en JB Meijers en de voorstelling is van dezelfde makers als Hij gelooft in mij. Een indringende theaterervaring op basis van een historisch en confronterend verhaal.
Zaterdag 19 maart t/m zondag 3 april 2016, kaarten vanaf € 24

Grote musicalnamen
Uiteraard ook komend seizoen weer een aantal grote musicals met grote musicalnamen. Deze zomer bijvoorbeeld de terugkeer van The Sound of Music, van 15 t/m 19 juli terug in Orpheus. Na het succes van afgelopen seizoen is The Sound of Music in een speciale zomertour de komende maanden in een aantal theaters in het land te zien. Geniet (nog een keer) van Tony Neef, Anouk Maas, Maaike Riddershoven en vele anderen in deze kaskraker.
Tijdens de feestdagen geniet u van Grease. Met een nieuwe generatie musicalsterren in de hoofdrol: Tim Douwsma (Danny) en Vajèn van den Bosch (Sandy). Verder nog in 2016 een ode aan Willem Ruis met Xander Vledder, Maaike Widdershoven, Johnny Kraaykamp en vele anderen en in het voorjaar Beauty and the Beast, een regelrechte musicalklassieker met onder andere Freek Bartels en Anouk Maas.

Theatershows en de leukste familievoorstellingen
Een greep uit de vele theatershows: Roy Donders Glitter en Glamourtour, de kookshow Rudolph’s Christmas van Rudolph van Veen en Afrikaanse sferen in Graceland van de African Mamas. Ook heel bijzonder: locatietheater op Vliegveld Teuge: Anthony Fokker. Ook het aanbod voor de jongste theaterbezoekers is divers: Suske en Wiske, Thomas de Stoomlocomotief, Sprookjesboom van het Efteling Theater, maar ook De gelaarsde Poes van het Ro Theater en Raad eens hoeveel ik van je hou van Theater Terra.

Cabaret & Theaterconcert; de grootste namen op een rij
Ze komen allemaal (weer) voorbij volgend seizoen: Jochem Myjer (wachtlijst!), Pieter Derks, Farce Majeure, Bert Visscher en Jandino Asporaat. Maar ook veel grote artiesten en muzikanten, waaronder Racoon, 10CC, The Common Linnets, de 3JS, Erwin Nyhoff, Paskal Jakobsen en meer!

Topacteurs Loes Luca, Peter Blok, Derek de lint, Oda Spelbos, Jon van Eerd e.v.a.
Ook voor de toneelliefhebber is er voldoende keuze. Wat te denken van Bloedverwanten, Eline Vere, Fatal Attraction, Doek! of Intouchables? Maar ook prachtige voorstellingen van Toneelgroep Maastricht, Toneelgroep Oostpool, het Zuidelijk Toneel, het Nationale Toneel en nog veel meer.

Ga voor het volledige programma met alle voorstellingen naar orpheus.nl. Liever een brochure? Haal deze af aan de theaterkassa.

Voordelen
Het boeken van kaarten voor meerdere voorstellingen in één keer wordt beloond met leuke extra’s. Zo krijgt men bij het bestellen van kaarten voor 5 of meer voorstellingen als cadeau een voucher voor een 2e kaartje gratis. Bij 8 of meer voorstellingen, ontvangt men daarnaast een restaurantvoucher t.w.v. € 25 die te besteden is in het theaterrestaurant van Orpheus. Voor bestellingen die vóór 1 juni worden geplaatst, geldt tevens dat men geen service- en administratiekosten betaald. Daarnaast is het pauzedrankje met ingang van het nieuwe seizoen bij de kaartprijs inbegrepen. Als er geen pauze is, wordt het drankje na afloop aangeboden.


Kaartverkoop

Kaarten voor het nieuwe seizoen zijn te bestellen via www.orpheus.nl of via de theaterkassa. Telefonisch te bereiken op werkdagen van 10.00 tot 22.00 uur via 055 527 03 00. De balie van de theaterkassa is geopend op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?