Theater Orpheus programmeert in Verpleegcentrum Randerode

16 september 2015 - 10 september 2015, Orpheus

Door Redactie

Een wel heel bijzondere voorstelling in het programma van Theater Orpheus: een voorstelling speciaal voor de cliënten van Verpleegcentrum Randerode en andere locaties van Zorggroep Apeldoorn en omstreken, op woensdag 16 september aanstaande. Theatergroep Mooi Weer uit Arnhem verzorgt de voorstelling die speciaal voor ouderen is gemaakt. Kijk voor meer informatie op: www.orpheus.nl.

Zorggroep Apeldoorn e.o.  en Theater Orpheus
Theaterbezoek houdt de mens gezond en vitaal. Ook mensen die niet meer zelfstandig naar het theater kunnen voor een voorstelling verdienen het om te genieten van muziek en een mooie voorstelling. Daarom programmeert Theater Orpheus eens een keer niet in eigen huis, maar op locatie. In samenwerking met Zorggroep Apeldoorn e.o. is gekozen voor locatie Randerode, maar ook cliënten van andere locaties en familieleden worden uitgenodigd.

Theatergroep Mooi Weer
De Arnhemse theatergroep Mooi Weer speelt voorstellingen die uitermate geschikt zijn voor de oudere bezoeker. Voorstellingen vol nostalgie en muziek, maar tegelijkertijd ook eigentijds gepresenteerd. Op 16 september spelen zij het stuk Aan de keukentafel, waarin grappige nieuwsfeiten van vroeger, ‘liedjes van toen’ en ouderwetse lekkernijen voorbij komen. De voorstelling start om 19.00 uur.

Ook speciaal: Middagje Uit! Serie
Vanaf komend theaterseizoen presenteert Orpheus ook regelmatig voorstellingen op de dinsdagmiddag: speciaal voor bezoekers die graag naar het theater gaan, maar het minder prettig vinden om er in de avonduren op uit te gaan, en/of simpelweg te druk zijn in de weekenden. Deze speciale Middagje Uit! Serie bestaat uit voorstellingen verdeeld over een periode van zes maanden. De eerste voorstelling uit de reeks is Professoren op het Podium, op dinsdag 20 oktober aanstaande.

Kaarten voor de voorstellingen in de Middagje Uit! Serie zijn verkrijgbaar voor € 17,50 per voorstelling (serieprijs € 75 per persoon). Kijk voor meer informatie over deze nieuwe serie op www.orpheus.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?