Theater Orpheus toert door Apeldoorn met de End of Summer Tour

10 september 2018 - 15 september 2018

Door Agenda

Theater Orpheus toert door Apeldoorn met de End of Summer Tour

Het nieuwe theaterseizoen staat op het punt te beginnen en om dit te vieren gaat Theater Orpheus van maandag 10 t/m zaterdag 15 september op een End of Summer Tour door Apeldoorn met de iconische theaterbus. Iedereen is hier welkom voor informatie over het theaterprogramma en om kans te maken op mooie prijzen, waaronder een Theaterreis naar Londen voor 2 personen.

Met de theaterbus bezoekt het Orpheus team tijdens de End of Summer Tour alle wijken in Apeldoorn. Op zaterdag 15 september is de theaterbus te vinden in het op het raadhuisplein, in het centrum van Apeldoorn. Op deze dag zijn er verschillende optredens te zien van onder andere de oud deelnemers van SHOW Apeldoorn en Esther Groenenberg, die een voorproefje geeft van haar voorstelling Carol King, A Natural Women. Daarnaast is er een Meet & Greet met twee castleden van de musical Expeditie Eiland. Ook voor de kinderen is er een leuk programma samengesteld. Zo kunnen zij zich laten schminken in de stijl van hun favoriete jeugd & familie voorstelling, luisteren naar liedjes uit de voorstelling Masha en de Beer of op de foto gaan met de dinosaurussen uit Jurassic Revenge.

De hele week kunnen er bovendien mooie prijzen gewonnen worden middels het Orpheus dobbelspel. Elke dag wordt er om 15.05 uur live een dagwinnaar bekend gemaakt op Radio Apeldoorn. De dagwinnaars winnen een arrangement voor twee personen voor de voorstelling The Addams Family inclusief diner. Aan het einde van de End of Summer Tour, op zaterdag 15 september, wordt bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van de hoofdprijs: een theaterreis naar Londen voor twee personen!

Voor meer informatie en het gehele programma, kijk op orpheus.nl/endofsummer.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?