Theater Orpheus trakteert cliënten Randerode

20 oktober 2015 - 18 september 2015, van 00:00 tot 23:59, Orpheus

Door Redactie

Woensdag 16 september genoten ruim 70 cliënten van Zorggroep Apeldoorn samen met familieleden en vrijwilligers van een bijzondere voorstelling van Orpheus, namelijk op locatie in Verpleegcentrum Randerode. Theatergroep Mooi Weer uit Arnhem verzorgde de voorstelling die speciaal voor ouderen is gemaakt. Kijk voor meer informatie en een fotoverslag op: www.orpheus.nl.

Theater Orpheus programmeert op locatie

Om mensen die niet meer zelfstandig naar het theater kunnen toch te laten genieten van muziek en een mooie voorstelling, programmeerde Theater Orpheus eens een keer niet in eigen huis maar op locatie. In samenwerking met Zorggroep Apeldoorn e.o. is gekozen voor Verpleegcentrum Randerode, maar ook cliënten van andere locaties waren aanwezig.

Nicolet Groen, locatiemanager van Verpleegcentrum Randerode, opende de avond en bedankte Theater Orpheus voor het mogelijk maken van deze voorstelling. Meta Neeleman,directeur van Orpheus, was ook aanwezig om de cliënten welkom te heten en iedereen eenfijne voorstelling te wensen.

Zij kijkt terug op een geslaagde avond: “Het was geweldig om te zien hoe de cliënten genoten van de voorstelling; de liedjes en sketches zorgden voor veel herkenning en herinneringen aan vroeger.” Smaakt dit naar meer? “Wat mij betreft wel, ik wil zeker gaan kijken of we dit niet jaarlijks of meerdere keren per jaar kunnen organiseren. Niet alleen hier, maar ook op andere locaties in Apeldoorn.”

Ook speciaal: Middagje Uit! Serie

Vanaf komend theaterseizoen presenteert Orpheus ook regelmatig voorstellingen op de dinsdagmiddag: speciaal voor bezoekers die graag naar het theater gaan, maar het minder prettig vinden om er in de avonduren op uit te gaan, en/of simpelweg te druk zijn in de weekenden. Deze speciale Middagje Uit! Serie bestaat uit voorstellingen verdeeld over een periode van zes maanden. De eerste voorstelling uit de reeks is Professoren op het Podium, op dinsdag 20 oktober aanstaande.

Kaarten voor de voorstellingen in de Middagje Uit! Serie zijn verkrijgbaar voor € 17,50 per voorstelling (serieprijs € 75 per persoon). Kijk voor meer informatie over deze nieuwe serie op www.orpheus.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?