Theater Terra – Koning Arthur (8+)

26 maart 2016, om 15:00, Rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Beleef de magische legende van Koning Arthur
Theater Terra, bekend van Koning van Katoren en Ali Baba en De 40 rovers, presenteert de avontuurlijke familiemusical Koning Arthur!

 

Tovenaars en ridders bij Koning Arthur
Het Engelse volk verlangt al jaren naar een koning en volgens een legende kan er in hun land pas iemand gekroond worden, wanneer het hem lukt om een betoverd zwaard uit een rots los te trekken. Wanneer de jonge Arthur daar moeiteloos in slaagt, begint een groot avontuur. Met hulp van de tovenaar Merlijn en de ridders van de ronde tafel zou Arthur weleens de grootste koning ooit kunnen worden…

 

Koning Arthur in een avontuurlijke familiemusical
Beleef het wereldberoemde magische sprookje van Koning Arthur, met dappere ridders, tovenaars en prinsessen in Koning Arthur, de nieuwe avontuurlijke familiemusical. Dit seizoen te zien in de theaters, voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

Ridders en jonkvrouwen
Het verhaal van Koning Arthur gaat altijd gepaard met riddergevechten en schone jonkvrouwen. Ridders gaan op zoek naar de heilige graal. Tijdens deze zoektocht hebben ze magische ontmoetingen. Koning Arthur is een figuur uit de Keltische legende en de Middeleeuwse literatuur. Het is nog steeds onzeker of hij wel of niet echt bestaan heeft.

 

De scriptschrijvers Marc Veerkamp & Sytze Schalk
Marc Veerkamp schrijft voor zowel volwassenen als kinderen. Zo schrijft hij voor Sesamstraat, Hoela Hoep en Het Zandkasteel en heeft hij als schrijver meegewerkt aan de populaire jongerenserie Vrijland. Ook werkt hij veel mee aan animatieprojecten, zoals The 3DMachine (Nintendo) en Konijn en konijntje. Daarnaast schrijft hij theaterstukken voor jongeren en volwassenen.

 

Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock
Voorafgaand aan de voorstelling organiseert Kinderopvang Snoopy leuke activiteiten in de foyer. Vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling ben je van harte welkom. Toegang tot deze activiteiten voorafgaand aan de voorstelling is gratis. Meer informatie over Snoopy: www.kinderopvang-snoopy.nl.

Zaterdag 26 maart, 15:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 16

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?