Theater Terra – Raad eens hoeveel ik van je hou! (4+)

24 oktober 2015 - 18 september 2015, om 14:00, Rabobankzaal

Door Redactie

Familievoorstelling

Theater Terra, bekend van Kikker en Dribbel, brengt een compleet nieuwe familievoorstelling; Raad eens hoeveel ik van je hou!, gebaseerd op de gelijknamige tv-serie en het boek dat een grote bestseller werd en een Zilveren Griffel won. Een persoonlijke voorstelling voor de hele familie en kinderen vanaf 4 jaar.

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, dàt is niet makkelijk te meten! Want hoe weet je nou hoeveel je van iemand houdt? In Raad eens hoeveel ik van je hou! proberen Hazeltje en Grote Haas uit te vogelen hoe dit allemaal in elkaar steekt.

’Grote haas, kom eens hier met je oren’

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen. Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop. Want het kan altijd verder, en nóg verder!

Tot aan de maan en weer terug

Maar het valt niet mee. Eigenlijk komen Grote Haas en Hazeltje er niet zo goed uit. Ze doen zo hun best om aan elkaar te laten zien hoeveel ze van elkaar houden, maar het wordt lente, zomer, herfst en winter, en nog steeds kunnen ze niet zo goed raden hoeveel ze van elkaar houden. En ondertussen beleven ze allemaal grote en kleine avonturen. Als dan na een mooie dag Hazeltje in slaap is gevallen, legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van zachte varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Hoe ze dàt doen, zie je in het theater!

Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock

Voorafgaand aan de voorstelling organiseert Kinderopvang Snoopy leuke activiteiten in de foyer. Vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling ben je van harte welkom. Toegang tot deze activiteiten voorafgaand aan de voorstelling is gratis.

Zaterdag 24 oktober, 14:00 uur
Rabobankzaal
Kaarten vanaf € 16

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?