Theater zonder Grens speelt ‘Klik’

8 april 2016, van 20:00 tot 22:30, Podium Gigant

Door Ben Eggermont

StrangeArt

Theater Zonder Grens staat weer op de planken  met de toneelvoorstelling ‘Klik’ op 8 april bij Podium Gigant. In dit stuk komen verschillende thema’s aan bod, zoals  verandering, machtsmisbruik en façades. De personages worden meegesleurd in een draaikolk van oncontroleerbare gebeurtenissen en worden geconfronteerd met een totaal andere en onverwachte kant van henzelf. Werkelijkheid en fantasie worden in dit blijspel tegenover elkaar gezet. Een herkenbaar, actueel en toegankelijk verhaal.

‘Klik’ is geschreven door de Syrische toneelschrijver S. Wnoez, een van de belangrijkste hedendaagse theaterauteurs van het Midden-Oosten. Hij wil met zijn teksten en voorstellingen het publiek verleiden tot het openlijk maken van morele keuzes, nog voordat men de theaterzaal heeft verlaten. Op deze manier willen wij iets moois en positiefs brengen uit een van de landen van de vluchtelingen. Geen dramatisch verhaal, maar overdracht van cultuur en beschaving.

Al meer dan 21 jaar is Theater Zonder Grens nauw betrokken bij interculturele activiteiten en culturele bijeenkomsten binnen de gemeente Apeldoorn. De interculturele acteurs van Theater Zonder Grens, afkomstig uit meer dan 5 verschillende landen, maken dit alles mogelijk en spelen met veel enthousiasme, passie en gedrevenheid.

Iedereen is altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Wij oefenen in het gebouw van het  Aventus, gelegen achter het station, op donderdag avond van 19:00 tot 22:00 uur (vakanties uitgezonderd).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?