Theaterfestival TJOF

17 april 2013, van 19:00 tot 22:00, Schouwburg Orpheus

Door Redactie

We zijn blij te kunnen aankondigen dat het Apeldoorns theaterjongerenfestival TJOF een vervolg krijgt op woensdag 17 april 2013 om 19:00 uur in schouwburg Orpheus. De inschrijving hiervoor is vanaf volgende maand geopend. Scholen, solisten, duo’s, dramaklassen, theaterscholen (iedereen die gek is van theater!) worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven.

Er is plek voor 7 acts van maximaal 20 minuten. Na aanmelding volgt een selectie, als organisatie proberen wij een zo divers mogelijk programma samen te stellen. Er wordt gewerkt met een jury- en publieksprijs.

Vorig jaar hebben wij het festival overgenomen van Markant, dat vanwege bezuinigingen het festival niet meer kon voortzetten. Wij vinden het erg belangrijk dat jeugd en jongeren gestimuleerd worden om bezig te zijn met theater.

De focus van het festival ligt op theater, uiteraard is het wel mogelijk om ondersteund te worden door zang en/ of dans. Op de avond van TJOF zullen vele talentvolle Apeldoorners uit verschillende hoeken bij elkaar op het podium staan, wees er snel bij!

Vanaf volgende maand is het mogelijk je via onze website www.timkoldenhof.nl/tjof aan te melden voor dit festival. Mocht je meer informatie wensen, mail dan naar info@timkoldenhof.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?