Theatergezelschap Sprietsels in Gigant

29 augustus 2019, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn

Door Agenda

Help, de sprookjes zijn op

In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 29 augustus, speelt theatergezelschap Sprietsels geïmproviseerde sprookjes in theater Gigant. Deze voorstellingen zijn interactief en geschikt voor grote en kleine kinderen vanaf 4 jaar.

Voorstelling

Help de sprookjes zijn op!. Het personeel van de Barones van Weleer is in paniek. Grote paniek. Ze zijn opgesloten op de oude rommelzolder en mogen er niet af tot dat er een volledig nieuw sprookje is verzonnen. Dan ontdekken ze dat de kleren die op zolder hangen magisch zijn. Ze veranderen plots in een domme draak, een eenzame eenhoorn of een heks met de hik. Ben jij een expert op het gebied van sprookjes? Heb jij een grenzeloze fantasie? Of vind je het gewoon leuk om mee te kijken en luisteren naar een spiksplinternieuw sprookjesverhaal? Ga dan mee op avontuur met Sprietsels Improvisatietheater.

Om 10.15u. en 12.45u. ben je van harte welkom in de huiskamer-foyer van theater Gigant, waar er een echte sprookjeskleurplaat voor je klaarligt. Om 10.30u. (4 t/m 6 jaar) en 13.00u. (vanaf 7 jaar) starten de voorstellingen in theaterzaal De Walvis.

De voorstelling Help de sprookjes zijn op!duurt ongeveer 40 minuten en na afloop is er limonade. Ook is er ruimte om nog één keer je meest sprookjesachtige pose te oefenen en samen met (één van) de Sprieten op de foto te gaan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?