Theatergroep Smoesjes! speelt ‘Plaza Patatta en het geheime luik’

12 oktober 2013, van 16:00 tot 18:00, Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn

Door Agenda


Kindertheatervoorstelling naar de boeken van Nanda Roep! In de Kinderboekenweek op zaterdag 12 oktober speelt theatergroep Smoesjes! speciaal voor alle kinderen  van 5 t/m 11 jaar de spannende theatervoorstelling Plaza Patatta en het geheime luik. De voorstelling start om 16 uur, duurt 50 á 60 minuten en wordt gespeeld in Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn. Voorafgaand en na afloop van de voorstellingen kunnen de kinderen zich laten schminken, en staat er iets te drinken en lekkers klaar. Kaarten á
€ 5, – (papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen GRATIS mee) zijn te reserveren via WOOStheater@gmail.com of Tel | 06 380 12 505 Een spannende theatervoorstelling over de twee ondernemende zusjes Luna en Lotte, met steeds grappige gebeurtenissen in het nieuwe kinderrestaurant van hun vader genaamd Plaza Patatta. Luna en Lotte vinden het geweldig dat papa een kinderrestaurant bouwt in hun enorme nieuwe huis.  Een heel bijzonder restaurant, speciaal voor kinderen.  Luna en Lotte verheugen zich op de  opening, maar ze maken zich ook grote zorgen: hun vader is de kok, terwijl hij helemaal niet kan koken! Alles wat hij bedenkt klinkt supervies. Straks worden Luna en Lotte door iedereen uitgelachen! Ze kunnen nog beter zelf gaan koken. Maar wanneer? Ze hebben alle tijd nodig om uit te zoeken waar dat enge geluid vandaag komt…Welk geheim verbergt Plaza Patatta? De voorstelling wordt gespeeld door theatergroep Smoesjes! en staat bol van interactie, muziek en gezelligheid. Iedereen kan meezingen met ‘Het Plaaglied’ en ‘De Gamer’, en voor sommige kinderen is er zelfs een rol! Na afloop van de voorstelling staat er een lekker hapje klaar en kunnen de kinderen kleuren of geschminkt worden.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de 4 basisscholen uit de wijken Osseveld en Het Woudhuis. OBS De Bundel, PCBO De Regenboog, OBS Het Woudhuis en KBS De Zonnewende laten met hun steun zien dat zij kunst en cultuur voor anderen een warm hart toedragen. Voor fans van de boeken van Nanda Roep is er een extra verrassing. Nanda Roep is er deze voorstelling namelijk zelf ook bij! Ze neemt een hele stapel van haar boeken mee die aangeschaft en gesigneerd kunnen worden. En Nanda heeft beloofd voor alle kinderen een cadeautje mee te nemen!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?