Theatersportimpro Mar&Co vs. Aangeschoten Wild

15 april 2016, om 19:45, ArtCafé SamSam, Van Kinsbergenstraat 17, Apeldoorn

Door Agenda

Improvisatietoneel: het ontstaat en gebeurt waar u bij bent!

Vrijdag 15 april komen vier spelers van Mar&Co naar Apeldoorn om samen met de spelers van Aangeschoten Wild een mooie, ontroerende, leuke, grappige, spannende voorstelling voor u te improviseren in de vorm van een theatersportwedstrijd. Zij zullen elkaar uitdagen tot het spelen van korte geïmproviseerde scènes. Voor deze scènes vragen de speler suggesties uit de zaal. U kunt gevraagd worden naar emoties, locaties, relaties, een zin die u die dag heeft gezegd of de inhoud van uw laatste Whatsapp.

Rechters beoordelen de scènes, maar daar heeft u ook nog wat over te zeggen! Bent u het niet met de punten of motivering van de rechters eens, dan liggen er sokken in de zaal die u naar hen mag gooien. Wilt u vocaal uw ongenoegen aan de rechters duidelijk maken, ook dat mag: ongegeneerd boe roepen is toegestaan.
Vindt u de scènes heel leuk, mooi, ontroerend of boeiend, dan laat u dat weten door tijdens het spelen van de scènes rozen naar het podium te gooien.

De spelers worden muzikaal ondersteund door huispianist Marq van Mazijk. Marq is niet alleen een uitstekende pianist, maar heeft zelf ook de nodige improvisatie-ervaring en voelt dus heel goed aan wat een scène aan muzikale ondersteuning nodig heeft.

De voor u gespeelde scènes zijn nooit eerder gespeeld en zullen daarna ook nooit meer te zien zijn. Dat is nu het mooie aan improvisatie: het ontstaat en gebeurt waar u bij bent. Of het nu een lach, een traan, of andere emoties oproept, een ding is zeker: alles is geïmproviseerd!

Mar&Co is een zeer ervaren theatersportgroep uit het Westen die graag naar Apeldoorn komt voor het spelen van een mooie voorstelling. De roots van Mar&Co liggen namelijk op de Veluwe en ze laten hun kunsten graag zien aan vrienden en familie en aan uiteraard iedereen die graag naar een mooie improvoorstelling kijkt.

Aangeschoten Wild is een theatersportgroep die is ontstaan uit een cursusgroep van Markant Apeldoorn en bestaat nu zo’n acht jaar. De groep bestaat momenteel uit acht spelers, die allen heel veel plezier beleven aan het improviseren en graag een mooie voorstelling voor u neerzetten. Ze trainen iedere donderdag.

Op zoek naar nieuw Wild!
Heb jij improvisatie ervaring? Opgedaan bij een andere vereniging of bij een improvisatiecursus? Dan zien we jou graag bij onze meetrainlessen op 12, 19 en 26 mei. Laat even weten dat je komt door het sturen van een e-mail naar info@aangeschoten-wild.nl. Aanmelden graag voor 1 mei 2016. Je kunt ons natuurlijk ook even aanspreken na de voorstelling op 15 april.

ArtCafé SamSam is te vinden in de Van Kinsbergenstraat op nummer 17. Vrijdag 15 april is de zaal open vanaf 19:45 uur, en de voorstelling begint om 20:00 uur. De entree is 5 euro voor volwassenen, en 3 euro voor 16-jarigen of jonger. Informatie over de theatersportgroepen is te vinden op www.marandco.info en www.aangeschoten-wild.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?