Theatersportoptreden Iets Anders vs. Aangeschoten Wild

24 oktober 2014, om 19:45, ArtCafé SamSam

Door Redactie

Iets Anders

Dat je denkt, ja, nu moeten ze zoenen…

Geraakt worden door een scène, door mooi, ontroerend, absurd, hilarisch, maar vooral geïmproviseerd theater. Beleef hoe een suggestie uit het publiek tot zo’n scène leidt!

En weet dan, dat het niet ingestudeerd is, maar echt ter plekke ontstaat.

Vrijdag 24 oktober om 20.00 uur kunt u live genieten van drama en een lach in misschien wel het leukste theaterzaaltje van Apeldoorn: ArtCafé SamSam. Theatersportgroepen Iets Anders uit Utrecht en Aangeschoten Wild uit Apeldoorn bevolken de vloer, en strijden om uw gunst.

In theatersport improviseren teams met hints uit het publiek een kort optreden. Ieder keer is het uniek omdat de spelers niet weten wat het publiek ze meegeeft. Naast het lachen om elkaar, scènes die niet uit de verf komen of grappige voorvallen pink je ook wel eens een traantje weg. Omdat het ontroerend is, of juist omdat het mislukt. Alles samen is theatersport.

ArtCafé SamSam is te vinden in de Van Kinsbergenstraat op nummer 17. Vrijdag 24 oktober is de zaal open vanaf 19:45 uur. De entree is 4 euro. Informatie over de theatersportgroepen is te vinden op www.ietsanders.nu en op www.aangeschoten-wild.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?