Theatersportwedstrijd Effe Belle versus Zeep

23 januari 2015, van 20:30 tot 22:30, Art Café Sam Sam

Door Redactie

Mag ik een suggestie voor een locatie?

Theatersport is een snelle en actieve vorm van improvisatietheater, zowel voor de spelers als voor het publiek. Hilariteit, humor en emotionele scènes wisselen elkaar in rap tempo af. Op vrijdag 23 januari ontvangt Effe Belle uit Apeldoorn, al 16 jaar actief in improvisatietheater, Zeep uit Amersfoort. Het belooft een theaterspektakel te worden in Artcafé Sam Sam.

De werking is eenvoudig, twee presentatoren plaatsen een uitdaging voor een geïmproviseerde scene. De twee teams proberen in een korte tijd aan deze uitdaging te voldoen. De aanwezige rechters leiden het geheel in goede banen en delen punten uit. Vervolgens kan het publiek bepalen welk team volgens hen de uitdaging het best heeft vormgegeven. En mooie scènes worden beloont met rozen vanuit het publiek. Is het publiek het niet eens met een beslissing van de rechter is de oude sok het wapen om dit te uiten. Aan het einde van de avond is er een winnaar en – nee, geen verliezer – een nummer twee.

Het spektakel begint al om 20.30 uur, de zaal (artcafé SamSam aan de van Kinsbergenstraat) is open om 20.00 uur. We adviseren u te reserveren via www.effebelle.org.

Details in het kort
Datum : vrijdag 23 januari
Zaal open : 20:00 uur
Aanvang : 20.30 uur
Locatie : Art Café SamSam, van Kinsbergenstraat 17 in Apeldoorn
Toegang : € 4,- p.p.
Reservering : via www.effebelle.org klik op Agenda.

Effe Belle volgen
Twitter: http://twitter.com/effebelletwit
Facebook: https://www.facebook.com/Effebelle

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?