Theatervoorstelling ‘De G is van griezelen’

30 september 2017, om 15:00, Het Bolwerk, Ravelijn 55, Apeldoorn

Door Agenda

De G is van griezelen… Kindertheatervoorstelling door theatergroep Smoesjes!

Premiere voorstelling in Het Bolwerk

Zaterdag 30 september speelt theatergroep Smoesjes! de première van de theatervoorstelling ‘De G is van griezelen’ in Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn. De voorstelling begint om 15.00 uur en is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en duurt ongeveer 50 minuten. Na afloop van de voorstellingen kunnen de kinderen zich laten schminken, knutselen in het theateratelier en staat er iets te drinken en lekkers klaar. Kaarten á € 5, – zijn te reserveren via denktankbreed@gmail.com of tel 06 380 12 505

Speciaal voor de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) heeft theatergroep Smoesjes! de spiksplinternieuwe voorstelling ‘De G is van griezelen’ gemaakt. Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar namelijk ‘Griezelen, gruwelijk eng!’ Vrijwilligersnetwerk DenkTank Breed is heel trots dat deze voorstelling voor het eerst in hun theater te zien zal zijn. Een heuse première dus! Natuurlijk gaat DenkTank Breed hier een feestje van maken, en rolt voor alle bezoekers de rode loper uit.

Inhoud voorstelling
De theatervoorstelling ‘De G is van griezelen’ gaat over het meisje Door. Door houdt van lezen. En vooral van griezelboeken! Zodra er een nieuw deel van haar favoriete serie uitkomt, kan ze niet meer stoppen. Maar op school moet ze opletten: sommen, tafels, het alfabet en dictee… De juf is al die griezelende kinderen zat. Ze besluit griezelboeken te verbieden. Zal Door het laatste hoofdstuk ooit uitlezen….? De theatervoorstellingen van theatergroep Smoesjes! staan bekend als echte meeleef theatervoorstellingen. Dat betekend dat de kinderen worden uitgedaagd om mee te zingen en spelen in de voorstelling. Uit betrouwbare bron weten we dat het griezeligheidsgehalte van de voorstelling goed is afgestemd op de leeftijdsgroep.

Extra activiteiten
Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen knutselen in het theateratelier of zich laten schminken. Ook staat er dan voor alle kinderen iets te drinken en eten klaar. Uiteraard alles binnen het thema ‘Griezelen’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?