Thema-avond ‘Pubervlinders’

13 juni 2012, van 19:30 tot 21:00, Centrum voor Jeugd en Gezin

Door Nataliefde

Speciaal voor ouders en verzorgers van aanstaande pubers organiseert Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Apeldoorn op woensdag 13 juni een thema-avond over ‘Pubervlinders’. Tijdens deze avond staat de belevingswereld van kinderen van 10 tot en met 14 jaar centraal, met name de onderwerpen vriendschap, liefde en seksuele ontwikkeling.

Hoe praat u over vriendschap, liefde en seks met uw aanstaande puberzoon of –dochter? Is uw kind al toe aan verkering? Wat kunt u voor uw kind betekenen in deze pre-puberteit? Allemaal vragen die menig ouder of verzorger van kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 14 jaar bezig houden. Een gesprek aangaan over liefde en seksualiteit met kinderen in deze leeftijd is voor de ene ouder makkelijker dan voor de andere ouder. Praten over vriendschap, liefde en seks hoort bij de ontwikkeling van uw kind en het is belangrijk om hierover met zoon of dochter te praten

Professionals van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Apeldoorn geven tijdens deze thema-avond adviezen hoe en op welk moment ouders het gesprek kunnen aangaan met hun kind over de vlinders in de buik. Jeugdverpleegkundigen informeren ouders over de ontwikkeling van hun kind en beantwoorden vragen.

De thema-avond ‘Pubervlinders’ vindt plaats in het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noord aan de Pythagorasstraat 8 in Zevenhuizen. Ouders en verzorgers van kinderen in de pre-puberteit zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur. Deelname aan de avond is gratis. Aanmelden kan via www.cjgapeldoorn.nl of telefonisch: (055) 357 88 75.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?