Thema-avond: Trouwen is helemaal terug van weggeweest!

4 november 2014, van 18:30 tot 21:30, De Wilde Pieters

Door Agenda

De Apeldoornse Trouwspecialisten

Trouwen is helemaal terug van weggeweest en dan zo uniek mogelijk! Veel gemeente instellingen hebben de regels hoe en waar een huwelijk voltrokken mag worden versoepelt. Bijvoorbeeld in een luchtballon, bij een festival of in een sauna. Het aantal huwelijken neemt toe, jongeren zien het huwelijk als hip en niet oubollig.

Na een zeer succesvolle thema-avond in februari jongstleden organiseren De Apeldoornse Trouwspecialisten op 4 november a.s. weer een unieke en verrassende informatieavond. Een avond voor aanstaande bruidsparen en voor iedereen die wat te vieren heeft. Geen standaard bruidsbeurs, maar een kleinschalige thema-avond met een grote diversiteit aan specialistische ondernemers, waarbij persoonlijke aandacht voor onze gasten voorop staat.

Het thema van deze avond op 04 november is: The Color Wedding. Een avond waarin wij aanstaande bruidsparen willen ondersteunen en informeren over een kleurrijk en uniek feest! En dit unieke feest begint dus bij deze informatieve thema-avond van De Apeldoornse Trouwspecialisten met een proforma huwelijksvoltrekking, een bruidsshow, een moodboard en nog veel meer. De entree is gratis en iedereen is welkom. Indien men zich echter aanmeldt op de site www.apeldoornse-trouwspecialisten.nl, maakt men kans om geheel in stijl met partner en/of gasten opgehaald te worden in een Greyhound Silverside Touringcar uit 1948. Uiteraard wordt men ook geheel in stijl weer thuis gebracht. En alleen daarin zijn wij al onderscheidend! Volg ons op Facebook voor het allerlaatste nieuws.

Wij nodigen iedereen van harte uit!

Locatie:
De Wilde Pieters
Hoofdstraat 175
7311 AZ Apeldoorn

Datum:
dinsdag 04 november 2014

Tijd:
18.30 tot 21.30 uur

www.apeldoornse-trouwspecialisten.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?