Therapeut Americahal

12 november 2016 - 13 november 2016, van 10:00 tot 17:00, Americahal Apeldoorn, Laan van Erica 50, 7321BX te Apeldoorn, v.a. €7,00

Door Agenda

Gezondheid is een evenwicht van alle beschouwende kanten: fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel. Dit vraagt een bewustzijn dat zich richt op ‘gezond’ gedrag, kennis, inzicht, motivatie en inspiratie.

Zet vizier op gezond leven
De belangrijkste stappen naar een gezond leven zal je altijd zelf moeten zetten! Gezondheid zit niet in een pilletje of in een druppeltje, maar wel in een aangepaste levensstijl en bewuster leven.

Lichaam, geest en ziel
Internationaal Therapeut laat vele kanten zien van hoe professionals verantwoord bezig zijn met gezondheid van het lichaam, geest en ziel. Bedrijven en organisaties op Internationaal Therapeut geven zinvolle betekenis aan het spectrum van de gezondheidservaring: een integraal georiënteerde benadering van gezondheid en gezondheidsproblematiek.

Jouw gezondheid?
Ongeveer 200 organisaties, instellingen en opleidingen presenteren zich op deze gezondheidsmanifestatie en geven je een uitgebreide voorstelling hoe het is gesteld met onze gezondheid.

Meer informatie
Bezoek de website voor meer informatie over tickets en kortingskaarten.

Prijzen

– Aan de kassa: € 12,00
– Met kortingskaart: € 5,00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?