Therapy? en Paceshifters voor akoestische show naar Orpheus op 20 november

20 november 2016, om 20:00, Rabobankzaal Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn, €20,00

Door Agenda

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt op 20 november voor een bijzondere, akoestische show naar Orpheus! Orpheus en Gigant sloegen de handen ineen en haalden de rockiconen gezamenlijk naar Apeldoorn. In het voorprogramma staat de Nederlandse rockband Paceshifters, met eveneens een akoestische set. De deuren openen om 19:45 en het concert start om 20:00. Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.orpheus.nl en aan de kassa van Orpheus, en kosten €20,00.

Therapy?
Therapy? komt met de Wood & Wire tour naar Apeldoorn, naar aanleiding van hun meest recente en zeer goed ontvangen album Disquiet en het twintigjarige bestaan van Infernal Love, dat samen met het album Troublegum de doorbraak naar het grote publiek betekende.

Over de Wood & Wire concerten vertelt frontman Andy Cairns: “We in Therapy? are proud and excited to announce that we’ll be taking our music on the road in an acoustic setting. This will be a challenge for us and hopefully a chance for our fans to hear the melodies, guitars and rhythms in unique settings. We’ll be working on songs from across all our albums and in intimate environments we’ll be able to give insights into the stories and influences behind them.”

Inmiddels bestaat Therapy? 26 jaar. Tijdens hun carrière heeft het drietal, dat verder bestaat uit bassist Michael McKeegan en drummer Neil Cooper, veertien studioalbums uitgebracht. Ook op hun jongste release Disquiet laten ze horen nog altijd in topvorm te zijn. Niet voor niks dus dat het kon rekenen op wereldwijde lovende reacties.

Voorprogramma: Paceshifters
Paceshifters bestaat uit drie muzikale broers met een (soms stronteigenwijze) DIY mentaliteit die ze, met een explosieve live show, in ruim 6 jaar tijd transformeerde van een gretige sympathieke jongehonden-rockband naar een begrip in de Nederlandse rock-eredivisie. Ze toerden in die periode menig autoband naar de vuilnishoop en zegevierden daarbij op talloze festivals. Van bijvoorbeeld Eurosonic, Pinkpop en Zwarte Cross in eigen land, tot Exit, Rock for People, Woodstock (Polen), Groezrock en SXSW buiten onze landsgrenzen. Eerder kon Apeldoorn de band al ontdekken op Afterslag 2015 en tijdens Record Store Day.

Paceshifters zijn overdonderend maar catchy. Rauw en toegankelijk tegelijk. Verontrustend en toch rustgevend. Maar bovenal met een nietsontziende passie voor alternative rock. Net als hoofdprogramma Therapy? zullen ook Paceshifters een akoestische set spelen.

Neem voor meer info contact op met Inge Weterings (marketing Gigant): 055 -521 6346 / i.weterings@gigant.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?