Thijs Kleinpaste bezoekt Apeldoorn

11 april 2013, van 11:00 tot 12:00, Nawijn en Polak

Door D66Apeldoorn

Maria van Rooijen

Thijs Kleinpaste, raadslid D66 Amsteram stadsdeel Centrum, geeft komende zaterdag een lezing bij boekhandel Nawijn en Polak over zijn boek ‘Nederland als vervlogen droom’.

Thijs Kleinpaste is voormalig fractieassistent van D66 Apeldoorn. Na zijn carrière als fractieassistent en student van het Gymnasium Apeldoorn verhuisde Thijs naar Amsterdam om verder te studeren. Ook heeft Thijs stage gelopen bij toenmalig D66 Tweede Kamerlid Boris van der Ham. Nu is hij raadslid in Amsterdam stadsdeel Centrum en studeert daarnaast Geschiedenis aan de UVA.

Thijs Kleinpaste debuteerde in maart 2013 bij uitgeverij Prometheus / Bert Bakker met zijn boek ‘Nederland als vervlogen droom’.  De natiestaat vormt sinds de Franse Revolutie de voornaamste politieke en maatschappelijke kracht in de wereld. Het tijdperk van soevereine natiestaten waarin burgers, verenigd onder de vlag van nationale eenheid samen hun lot bepalen, lijkt echter verleden tijd. In het boek buigt Thijs Kleinpaste zich over de vraag of Nederland soeverein kan zijn of soevereiniteit voorgoed een vervlogen droom is uit het verleden?

De lezing start om 11.00 en eindigt ongeveer om 12.00. Naast de lezing zal Thijs Kleinpaste zijn boek signeren.

De informatie in het kort samengevat:

Wie?
Thijs Kleinpaste
Wat?
Lezing en signeersessie ‘Nederland als vervlogen droom’
Waar?
Boekhandel Nawijn en Polak
Wanneer?
Aanstaande zaterdag om 11.00

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?