Thijs van leer en Hans Vandenburg voor intiem optreden naar Gigant op 13 januari

13 januari 2017, om 20:00, Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn, Vrienden van Gigant betalen €13,00

Door Agenda

Thijs van Leer (Focus) en Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo) komen op vrijdag 13 januari naar Gigant in Apeldoorn. Beiden zullen een eigen intiem ‘unplugged’ optreden verzorgen. Diverse klassiekers uit ieders carrière komen aan bod. Ook verrassende covers (persoonlijke favorieten), nieuw en eigentijds materiaal, en improvisaties kunnen voorbijkomen. Dit alles met verhalen, anekdotes en volop interactie met het publiek. De deuren van de popzaal openen om 20:00 en het concert start om 20:30. Tickets voor dit concert kosten €15,00. Vrienden van Gigant betalen €13,00. Tickets zijn te koop via www.gigant.nl en aan de kassa van Gigant.

Thijs van Leer
Thijs van Leer (dwarsfluit, toetsen en zang) vergaarde wereldwijde roem met en is nog steeds de stuwende kracht van de progressieve rockgroep Focus. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ hebben zich als tijdloos bewezen. Daarnaast is Thijs van Leer als soloartiest ook nog eens verantwoordelijk voor de millionseller ‘Introspection’. Dat hij zich deze avond laat vergezellen door de talentvolle en inmiddels internationaal bejubelde Focus-gitarist Menno Gootjes, belooft dat diverse klassiekers van deze legendarische band in een speciale versie aan bod zullen komen.

Hans Vandenburg
Hans Vandenburg dankt zijn grote bekendheid aan Gruppo Sportivo, waarvan hij al vier decennia als boegbeeld fungeert. Hij is als componist ook verantwoordelijk voor de aanstekelijke hitsingles ‘Disco Really Made It’, ‘Hey Girl’ en ‘Rock ’n Roll’ van deze Haagse groep. Tegenwoordig is de zanger/gitarist vooral actief als soloartiest. Zo deed hij afgelopen jaar van zich spreken met zijn uitstekend ontvangen soloalbum ‘Dig It Yourself’.

40 jaar Gigant
Dit optreden vindt plaats in het kader van het 40-jarig jubileum van Gigant. Focus en Gruppo Sportivo speelden door de jaren heen beide meermaals in Gigant.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?