Thomas Rosenboom vertelt bij Nawijn & Polak

22 november 2012 - 30 oktober 2012, om 20:00, Nawijn & Polak

Door Redactie

thomas rosenboom

Thomas Rosenboom vertelt over zijn nieuwste boek, De Rode Loper, op donderdag 22 november om 20.00 uur. Kaarten kosten slechts 5 euro per persoon en zijn te reserveren via telefoon (055-5212709), mail (info@nawijn-polak.nl) of in de winkel. Het aantal plaatsen is beperkt en op = op!

Lou Baljon, jong in de jaren zeventig, is iemand die wel beweegt, maar zonder werkelijk van zijn plaats te komen. Na een leven als roadie en opnametechnicus in een kleine provincieplaats begint hij een bioscoop in een gekraakte garage. Opnieuw dreigt de tijd hem in te halen, maar dan krijgt hij een idee dat juist volmaakt past bij de moderne tijd: hij geeft het publiek de hoofdrol. Het succes is enorm, en brengt hem in contact met een ongrijpbare jonge vrouw, die in zichzelf gevangen zit als een prinses in een torenkamer. Om haar te bevrijden en voor zich te winnen, zet Lou nog eenmaal de middelen van zijn verleden in.
De rode loper is de nieuwe, meesterlijke roman van Thomas Rosenboom, over een man die meer verloren heeft dan hij bezit, maar tegen de stroom in blijft zoeken naar geborgenheid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?