Thomas De Stoomlocomotief – Theater Tour

2 januari 2016, om 13:00, Orpheus Apeldoorn

Door Agenda

Orpheus Apeldoorn

Thomas de Stoomlocomotief is dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders. Op zaterdag 2 januari beleeft Thomas De Stoomlocomotief een bijzonder avontuur in het Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de TV-serie voorbij, waaronder Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. Indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het verhaal

Het Station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kom verkleed!

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide Meet & Greet in de foyer met de acteurs.

De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Zaterdag 2 januari, aanvang 13:30 uur en 16:00 uur, Schouwburg Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn. Kaartprijs v.a. €16,00. Reserveringen via: www.orpheus.nl of telefonisch: 055 – 527 03 00. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.Thomastheatertour.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Theater

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?