Tineke Schouten (reprise) [LAATSTE KAARTEN!]

12 maart 2016, om 20:00, Koning Willem-Alexanderzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Glitter en Glamour: een kwestie van gewoon DOEN!

Tineke Schouten, koningin van de lach en gekke typetjes is in gewoon DOEN de glitter en glamour queen van het toneel! Voor deze nieuwe show heeft Tineke Schouten de Amerikaanse glittershowbizz-specialist Jill Lopez aangetrokken. Het motto van Lopez is Big, Bigger, Biggest, en niet zeuren maar gewoon DOEN! En met dit motto kan Tineke wel wat. Sterker nog, het is op haar lijf geschreven. Gewoon DOEN, vol glitter en glamour, showbizz, kostuums en wereldsterren in een artiestenparade.

 

Samen dromen over de Armerican Dream

Gewoon DOEN! is een vuurwerk van humor, gekke typetjes, samen dromen over de Armerican Dream en lachen om oer-Hollandse kneuterigheid, bemoeizucht en gezelligheid. De one women show van Tineke Schouten kan in deze voorstelling ook rekenen op acts uit Amerika, zoals Tina Turner en Shakira. Tineke kan het allemaal. De vakvrouw van het theater kan zingen, gitaar spelen, en gewoon DOEN! Tot in de puntjes verzorgd.

 

Borstbeeld in Carré en oeuvreprijs

Gedurende haar carrière heeft Tineke Schouten verschillende prijzen en loftuitingen ontvangen. Zo kreeg ze in 2011 een bijzonder eerbetoon met de onthulling van haar borstbeeld in het koninklijk Theater Carré. In 2012 ontving Tineke de prestigieuze Johan Kaart Prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een of meerdere personen die in dat jaar een opmerkelijke prestatie op het gebied van theateramusement hebben geleverd.

Zaterdag 12 maart, 20:00 uur

Koning Willem-Alexanderzaal

Kaarten vanaf € 28

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?