Tommy Wieringa in CODA

23 november 2017, om 19:00, CODA, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, €12,50/15,00

Door Agenda

Op donderdag 23 november is de bejubelde schrijver Tommy Wieringa te gast in CODA. Hij vertelt onder andere over zijn nieuwe roman De heilige Rita waarin hij met weergaloze precisie toont hoe moderniteit in een dorpse gemeenschap binnendringt. De avond in CODA begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur met koffie of thee. Kaarten zijn vanaf vrijdag 10 november te koop bij CODA en Nawijn & Polak.

Tommy Wieringa (1967) brak in 2005 door met zijn ontwikkelingsroman Joe Speedboot waarmee hij de F. Bordewijk Prijs won. Andere titels zijn onder andere Caesarion, Dit zijn de namen (Libris Literatuur Prijs) en Een mooie jonge vrouw, het Boekenweekgeschenk van 2014. In 2015 verscheen een nieuwe bundel reisverhalen Honorair Kozak, in 2016 gevolgd door Vrouwen van de wereld dat een keuze uit zijn Europese reisverhalen Ik was nooit in Isfahaan en Honorair Kozak bevat. Zijn nieuwe, verpletterende roman De heilige Rita verscheen in oktober van dit jaar en uiteraard vertelt hij hier tijdens zijn bezoek aan CODA over. Meer over de invulling van de avond is binnenkort te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/literair en via www.facebook.com/CODAapeldoorn.

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf vrijdag 10 november te koop in CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten) en bij Nawijn en Polak Boekverkopers. Een toegangskaart kost € 12,50 voor CODA-leden of in combinatie met besteding bij Nawijn & Polak óf € 15,00 voor niet-leden/losse verkoop. De toegang is inclusief koffie of thee vóór aanvang en een drankje in de pauze.

Voor uw agenda!
Meer literaire avonden in CODA bijwonen? Dat kan op 12 december (Marjolijn van Heemstra) en in 2018 op 6 februari (Lidewijde Paris), 15 maart (Heleen van Royen) en 17 april (Saskia Noort, nog onder voorbehoud). Via www.coda-apeldoorn.nl/literair en www.facebook.com/CODAapeldoorn houden we u op de hoogte over de invulling van deze avonden en de start van de kaartverkoop.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?