Too Mutz Bluesband

11 juli 2014, om 16:00, Bluescafe

Door Redactie

Too Mutz Bluesband

Een stel Bluesisten die al weer bijna 20 jaar de Blues verkondigen. En dat niet enkel in zo’n beetje alle uithoeken van Nederland. In de loop der jaren op pad geweest van zuid Frankrijk tot Noorwegen. Het is niet voor niets dat de Too Mutz Blues Band door bluesliefhebbers gezien wordt als de blues-sensatie van de Veluwe een absolute aanrader voor iedereen die van stevige, ” recht uit het hart” blues houdt.

Een band met een bezetting waarbij een centrale rol is weggelegd voor zanger Henk ten Berge en gitarist Jan v.d. Weide en natuurlijk, indien ze het in haar drukke speelschema kan inplannen, onze “vaste” invaltoetseniste Liza Bordewijk. De band verkent graag alle uithoeken van de blues, hun repertoire mag dan ook veelzijdig genoemd worden. intieme ballads, snoeiharde (blues)rock, uptempo swingers, alles komt voorbij.

Ook het betreden van nieuwe paden in de blues is de band niet vies van. Op het reperoire staan ondertussen ook een aantal hollandstalige blues-nummers, waarbij (2 kuub) Louise” en ” janus speult d’n blues” garant staan voor veel enthousiasme en meezingen van het publiek.

Aanvang 16.00 uur, vrij toegang.
Locatie: Bluescafe

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?