Training Valkuilen in de statuten en training Vrijwilligersbeleid

3 maart 2015, Notarissen van Naam (DNVN)

Door ApeldoornPaktaan

StrangeArt

De Bestuurdersacademie organiseert dit voorjaar, naast een aantal andere trainingen, de training Valkuilen in de statuten en de training Vrijwilligersbeleid.

De training Valkuilen in de statuten maakt u als bestuurder bewust van de potentiële problemen (zowel praktisch als juridisch) waar een stichting of vereniging tegenaan kan lopen indien de statuten niet op de juiste wijze worden geredigeerd en/of nageleefd. De training bestaat uit één middag en wordt gegeven op 3 maart 2015 bij de Notarissen van Naam (DNVN).

De training Vrijwilligersbeleid maakt u als bestuurder bewust hoe belangrijk vrijwilligers voor uw vereniging zijn. Bij een goed vrijwilligersbeleid zorgen de bestuurders dat de onderlinge afspraken helder in beeld zijn. Het vrijwilligersbeleid moet dan ook eerst op het netvlies van bestuurders komen. Visieontwikkeling en zicht op de vrijwilligers zijn daarbij belangrijk. Tijdens deze training leert u onder meer zaken omtrent begeleiden en omgaan met vrijwilligers, beleid vanuit het bestuur en het opstellen van een jaarplan m.b.t. vrijwilligersbeleid. De training start op woensdagavond 4 maart 2015 en bestaat uit drie avonden.

De trainers van de Bestuurdersacademie, zijn zowel in het bedrijfsleven als in het verenigingsleven actief en verzorgen geheel vrijwillig de trainingen. De trainingen dienen niet alleen voor de nodige uitbreiding van uw kennis maar zorgen ook voor uitbreiding van uw netwerk.

Op de website www.vrijwilligersacademieveluwe.nl  kunt u alle informatie over de inhoud van de trainingen vinden. Enthousiast? Dan kunt u zich ook via deze website aanmelden voor een training. Per training wordt een geringe vergoeding van € 15,- gevraagd.

Indien u nog vragen heeft over een training dan kunt u contact opnemen met Ellen Witteveen:
Email: bestuurdersacademie@wisselwerk.nu
Telefoon: 055-5274820

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?