Transgender showt mode van Pretty Tall

24 september 2017, van 12:00 tot 17:00, Pretty Tall, brasserie op winkelcentrum De Eglantier

Door Agenda

Op zondag 24 september houdt Pretty Tall in de brasserie op winkelcentrum De Eglantier een modeshow met de laatste modetrends voor lange vrouwen. Naast dameskleding wordt ook de nieuwste collectie voor lange mannen én schoenen in grote maten geshowd. Voor de modeshow wordt gebruik gemaakt van lange modellen, dames vanaf 1.80 m lengte en heren langer dan 2 meter. Een bekend model is Martine Balster, met haar 2.05 m de langste vrouw van Nederland. Maar deze keer zal er ook een heel bijzonder model meelopen.

Op de Facebook oproep voor modellen reageerde ook Helena. Helena (57 jaar) is al langer klant van Pretty Tall en heeft door de jaren heen een transformatie doorgemaakt van man naar vrouw. Een trotse vrouw welteverstaan. Helena – 1.97 m lang – is een van de transgenders die bij Pretty Tall komt voor extra lange dameskleding en schoenen in grote maten. “Ik vind het supergaaf en heel moedig dat ze mee wil doen met onze modeshow”, vertelt Inez Scheper van Pretty Tall. “We hebben aardig wat transgenders als klant. Ze voelen zich op en top vrouw en willen zich ook als zodanig kleden. Maar niet iedereen wil in de spotlight staan. Sommigen vinden het ook prettiger om bijvoorbeeld te shoppen buiten openingstijden, dat is bij ons allemaal mogelijk.”

De modeshow, die gratis toegankelijk is, start om 13.00 uur. Vanaf 12.45 uur kunnen de gasten al genieten van een kopje koffie én een gratis portie poffertjes, gebakken door de heer Van der Wal. De vergoeding die Pretty Tall betaalt voor deze poffertjes komt ten goede aan Verpleeghuis Het Zonnehuis in Beekbergen.

Na de modeshow is er uitgebreid gelegenheid te shoppen in de winkels Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate op winkelcentrum de Eglantier 407-410, die deze dag speciaal geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

Om zeker te zijn van een zitplaats kunnen gasten zich aanmelden via een mail naar info@prettytall.com. Iedere aangemelde gast ontvangt een waardebon van € 10,00 die alleen die dag besteed kan worden in de winkel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?