Treinrit ‘Dordt in Stoom’ met Veluwse Stoomtrein Maatschappij

3 juni 2012, van 09:00 tot 21:00, Station Apeldoorn

Door Nataliefde

Op zondag 3 juni 2012 organiseert de VSM een bijzondere stoomtreinrit van Apeldoorn naar Dordrecht. Zodra de stoomtrein is aangekomen in Dordrecht kunt u het stoomfestival ‘Dordt in Stoom’ bezoeken, het stoomrondje in Dordrecht zal bij de ritprijs inbegrepen zijn.

Het stoomrondje geeft toegang tot alle vervoermiddelen van de manifestatie. Inbegrepen zijn een ritje met de stoomtrein van de ‘Stoom Stichting Nederland’, (historische) bussen, de toegang tot de modelbouwshow, de bezichtiging van diverse schepen en (stoom-)rondvaarten.

Net zoals voorgaande jaren kunt u tijdens de terugreis gebruik maken van een driegangendiner in één van onze luxe Wagon-Lits rijtuigen. Vanwege de te verwachten aankomsttijd in Dordrecht is er dit jaar geen mogelijkheid om op de heenreis te lunchen, uiteraard kunt u wel kiezen voor een lunchpakket. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om koffie met gebak te nuttigen op de heenreis in één van onze Wagon-Lits rijtuigen.

Opstapmogelijkheden
Apeldoorn
De stoomtrein zal rond ca. 9:00 uur vertrekken uit Apeldoorn, via Deventer en Zutphen zullen wij naar Arnhem rijden.

Arnhem
In Arnhem is de tweede opstapmogelijkheid, om ca. 10:00 uur vertrekken wij vanuit Arnhem om via Nijmegen, Den Bosch en Breda naar Dordrecht te stomen.

Rond de klok van 12:00 zullen wij in Dordrecht aankomen, daar kunt u op uw gemak het stoomfestival “Dordt in Stoom” bezoeken.

Om ca. 18:00 zullen wij Dordrecht weer verlaten om via dezelfde route terug te stomen naar Arnhem (aankomst ca. 20:00 uur) en Apeldoorn (aankomst ca. 21:00 uur).

Vanwege enkele werkzaamheden aan het Nederlandse spoorwegnet is het helaas niet mogelijk om via een andere route terug te rijden.

Tarieven
Retourprijs
Stoomtreinrit naar Dordrecht        € 85,00 *

Extra mogelijkheden  
Koffie met gebak op de heenreis    € 7,50 **
Lunchpakket                                          € 7,50 **
Driegangendiner op de terugreis  € 38,00 **

* Bij dit arrangement is inbegrepen de retourrit per stoomtrein naar Dordrecht en het stoomrondje in Dordrecht
** Dit arrangement is alleen te bestellen in combinatie met de retourrit naar Dordrecht

Voor donateurs van de Stichting VSM zal een korting van € 20,00 op de ritprijs worden verleend. Donateurs hebben onlangs een brief ontvangen met verdere informatie hoe zij korting op de ritprijs kunnen krijgen.

Meer informatie over deze rit is te vinden op stoomtrein.org. Meer informatie over het stoomevenement “Dordt in Stoom” op dordtinstoom.nl.

– Gegevens en vertrektijden onder voorbehoud –

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?