"TRIANGLE JAZZ CLUB"

14 november 2014, van 14:30 tot 17:30, Brasserie "de Manege"

Door Redactie

“Chicago Jazzband” met een mix van klassieke en New Orleans Revival Jazz

De “Triangle Jazz Club” organiseert van oktober t/m april maandelijks op zondagmiddag concerten in de Brasserie, waarbij liefhebbers kunnen genieten van hoge kwaliteit Jazzmuziek van wisselende stijlen, verzorgd door gerenommeerde bands uit binnen- en buitenland. De club kan zich momenteel verheugen in de belangstelling van ruim 200 leden. Niet alleen de luisteraar geniet, ook de dansliefhebber komt aan bod.

Deze maand de “Chicago Jazzband” met een mix van klassieke en New Orleans Revival Jazz:
De in 1995 opgerichte Chicago Jazz Band speelt in de traditie van die beginjaren van de jazz, zo rond 1910 tot 1930 en dat komt tot uiting in de bezetting, met onder andere bassaxofoon en banjo. De muziek is vrolijk en swingend, meeslepend en ingetogen, maar vooral compact en authentiek, waarbij de nadruk ligt op het collectief.
Veel oorspronkelijke New Orleans nummers staan op het repertoire en worden met groot enthousiasme gespeeld. Een aantal is terug te vinden op de cd die de band in mei 2006 samenstelde, opnam bij Dirk’s ‘Pathefoon’ in Zuid-Scharwoude en daarna onder de naam I’ll Fly Away werd uitbracht.

Hans Lampers – cornet
Leo Bogaards – banjo
Wouter Borgers – bassax
Trees Mol – piano
Tjibbe de Vries – trombone
Fred de Haas – drums
Will thijssen – klarinet

Entree leden € 7,50
Entree niet-leden € 12,50
Lidmaatschap € 13,50
Brasserie “de Manege”

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?