Trots in het Oranjepark Apeldoorn

20 juli 2014 - 16 november 2014, van 10:00 tot 20:00, Oranjepark

Door Redactie

Frederik van der Veer

Trots is de naam van een nieuwe pure en duurzame markt voor Apeldoorn en omstreken. Iedere 3de zondag van de maanden juli, augustus, september, oktober en november. Het gaat om standhouders die trots zijn op hun product, wat ze hebben bereikt en waar wij van mogen genieten.

Trots om te mogen delen met iedereen die zich er voor interesseert en kwaliteit kan waarderen. De markt wordt gehouden in het Oranjepark aan de Kerklaan te Apeldoorn. Belangrijk in het geheel is het type standhouders en hun producten. We zoeken eerlijke en liefst home made vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Dat geldt eigenlijk ook voor de standhouder zelf die zijn of haar passie over zijn waar kan motiveren.

Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. Geen hoesjes voor telefoons speelgoed of confectie kleding en stofzuigerzakken. Eventueel zijn food producten direct te nuttigen op een door de organisatie geplaatste bierbank of picknickkleed.

De keuze voor het Oranjepark is mede ingegeven door het feit dat er op zondag in de zomer maanden live muziek in de muziektent is die een deel van de sfeer zal bepalen.

Vele van de standhouders zijn afkomstig uit de regio of hebben geloof en interesse in deze locatie. In het bijzonder de mogelijkheid van ontspanning onder het genot van een glas wijn en zicht op producten zal deze markt de juiste sfeer geven.

De markt zal er staan van 10:00 tot 20:00 uur en zal bestaan uit maximaal 70 kramen met een uiterst gevarieerd en per maand wisselend aanbod.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?