Trouble No More

15 juni 2019, om 22:00, Bluescafe Apeldoorn, Nieuwstraat 74a

Door Agenda

Trouble No More (http://www.troublenomore.nl/) is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia. Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescafés tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast.
In 2012 kwam Trouble No More uit op de Dutch Blues Challenge. De internationale jury prees het enthousiasme, de arrangementen, de strakke groove en de professionaliteit. De derde plaats bevestigt de live reputatie van de band. Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje. Als het even kan wordt de band aangevuld met Job Groot op tenorsax.
De laatste release is ‘Satisfaction Guaranteed’ (2011), een cd waar de energie vanaf spat. De band is voor de gelegenheid aangevuld met de Troubleshooters, een paar extra blazers, en dit studioalbum met ook eigen werk brengt de TNM-beleving wel heel dichtbij. Met stuwende bluesrock en spetterende rhythm&blues een plaat waarbij je niet kunt blijven stilzitten.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?