Trouwen is helemaal terug van weggeweest!

4 november 2014, van 18:30 tot 21:30, De Wilde Pieters - Hoofdstraat 175 Apeldoorn

Door TheaterStefan

Trouwen is helemaal terug van weggeweest en dan zo uniek mogelijk! Veel gemeente instellingen hebben de regels hoe en waar een huwelijk voltrokken mag worden versoepelt. Bijvoorbeeld in een luchtballon, bij een truckfestival of in een sauna. Het aantal huwelijken neemt weer toe, jongeren zien het huwelijk weer als hip en niet oud bollig.

Na een zeer succesvolle thema-avond in februari jongstleden organiseren De Apeldoornse Trouwspecialisten op 04 november a.s. wederom een unieke en verrassende informatie avond. Een avond voor a.s. bruidsparen en voor iedereen die wat te vieren heeft. Geen standaard bruidsbeurs, maar een kleinschalige thema-avond met een grote diversiteit aan specialistische ondernemers, waarbij persoonlijke aandacht voor onze gasten voorop staat.

Het thema van deze avond op 04 november a.s. is: The Color Wedding. Een avond waarin wij a.s. bruidsparen willen ondersteunen/informeren over een kleurrijk en uniek feest!

En dit unieke feest begint dus bij deze informatieve thema-avond van De Apeldoornse Trouwspecialisten met een welkomstdrankje, een moodboard, een proforma huwelijksvoltrekking, een bruidsshow voor hem en haar en nog veel meer. De entree is gratis en iedereen is welkom. Indien men zich echter aanmeldt op de site www.apeldoornse-trouwspecialisten.nl, maakt men kans om geheel in stijl met partner en/of gasten opgehaald te worden in een Greyhound Silverside Touringcar uit 1948. Uiteraard wordt men ook geheel in stijl weer thuis gebracht. En alleen daarin zijn wij al onderscheidend! Volg ons op Facebook voor het allerlaatste nieuws.
Wij nodigen iedereen van harte uit!

Locatie :

De Wilde Pieters
Hoofdstraat 175
7311 AZ Apeldoorn

Datum: dinsdag 04 november 2014

Tijd: 18.30 tot 21.30 uur

www.apeldoornse-trouwspecialisten.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?