Tuinenweekenden Beekbergen

22 juni 2013 - 30 juni 2013, van 13.00 tot 17.00, Spelderholt 3, Engelanderweg 32 en 36 Beekbergen

Door Agenda

http://www.waijop.nl/kleine-sculpturen-tot-35-cm/

Voor de zesde keer organiseert 4evergreen.nu weer haar open tuinenweekenden. In de weekenden van 22, 23 en 29 en 30 juni 2013 van 12.00 tot 17.00 uur kunt u weer terecht in onze tuinen, met uiteraard weer prachtige kunst en een uitstekend, gevarieerd muziekprogramma.

Over de locaties is het volgende op te merken:

Tuin 1: landschappelijke tuin aan de enk.
Tuin 2: een kleine tuin onder de kijktuinen met grote eikenbomen en een linde. Met boordevolle borders, waarin veel geraniumsoorten. In de tuin is een waterpartij die fungeert als natuurlijk filtersysteem voor de zwemvijver.
Tuin 3: Een tuin passend bij de Engelse stijl van het door Henk Wegerif ontworpen buitenhuis. Oude bomen domineren het perceel, dat tussen hagen verscholen ligt. De tuin is verdeeld in kamers, waarvan een met een vijver en een met kruiden. In het bijbehorende weiland staat een imposante lindeboom. Daarnaast een nieuwe tuin met grote vakken grassen en vlinderminnende planten en struiken.

Kunstenaars Op de diverse locaties zal werk te zien zijn van:
Anke Birnie – bronzen sculpturen Martha Waijop – bronzen sculpturen Ineke van Dijk – bronzen sculpturen Else Ringnalda – bronzen sculpturen Lebuïn D’Haese – keramische sculpturen Raphaël De Bois – keramische sculpturen Teun Renes – schilderijen en houten sculpturen Willem Kind – rvs-sculpturen Ina Molenkamp – halssieraden

Muziekprogramma
Tijdens de weekenden wordt er ook een boeiend muzikaal programma aangeboden.
Optredende artiesten:
zaterdag 22 juni: Oleg Lysenko en Mama Roux
zondag 23 juni: Threesome Jazz
zaterdag 29 juni: Marjolein Meijers
zondag 30 juni: Ensemble NJO en Stop Talking

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?