Twee bijeenkomsten voor Talentvolle Vrouwen in maart

7 maart 2016 - 19 februari 2016, om 19:30, Foenix, Aruba 6

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Frederique Molenaar

In de week van Internationale Vrouwendag hebben alle Talentvolle Vrouwen een volle agenda. In Apeldoorn zijn er maar liefst twee interessante bijeenkomsten. Maandag 7 maart is de maandelijkse workshopavond en op vrijdag 11 maart volgt het feestelijke ‘100 Talentvolle Vrouwen Event’. Meer informatie en aanmelden via de website: www.100talentvollevrouwen.nl.

Zicht op je talent
De workhopavond op maandag 7 maart is bedoeld voor alle vrouwen die hun talent willen ontdekken en die beter voor het voetlicht willen brengen. Zo kun je immers de kans op een geweldige baan vergroten. Er staan drie workshops op het programma: Jump!, Netwerken en Zicht op je talent.

Op de website is meer te lezen over de inhoud. Daar kun je je registreren en aanmelden. Deze gratis bijeenkomst is bij Foenix aan de Aruba 6, en start om 19.30 uur. Ook vrouwen die nog niet eerder geweest zijn, zijn van harte welkom.

Feestelijk event
Het feestelijke Event vindt plaats bij Schenkers aan de Van Kinsbergenstraat, op vrijdag 11 maart van 17.00 tot 19.00 uur. De organisatie zorgt voor hapjes, drankjes en lekkere muziek. De avond bruist van activiteiten. Elly Zwaan deelt haar inspirerende verhaal met ons. Enthousiasme, ambitie, werk, studie, muziek, verenigingsleven. Hoe combineert ze dat allemaal? Ook andere talentvolle vrouwen wisselen ervaringen uit, vertellen – op de zeepkist – over de stappen die ze hebben gezet hebben en kunnen volop netwerken met andere vrouwen. De toegang voor het Event is 10 euro. Meld je van tevoren aan via de website.

Stichting Paraplu Apeldoorn
100 Talentvolle Vrouwen is een initiatief van Stichting Paraplu Apeldoorn. Tijdens de maandelijkse workshop-avonden (elke eerste maandag van de maand in Apeldoorn, de laatste avond van de maand in Barneveld) gaan vrouwen actief aan de slag om na te denken over de route naar (ander) werk of het zetten van een volgende stap in hun carrière. Binnen een groep gelijkgestemde vrouwen vinden ze steun en herkenning. De leuke en nuttige contacten én het gezamenlijke plezier geven hun zoektocht een ware boost. In de afgelopen jaren hebben vele vrouwen dat al ervaren.

Wil je een inkijkje hebben in de opzet en onze bijeenkomsten? RTV Apeldoorn heeft in 2015 een korte impressie gemaakt. De link naar dit filmpje is te vinden op de website onder ‘nieuws’.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl en Dieuwke de Boer, 06 – 4894 5998.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?