Tweede editie Pop & Dance Festival

6 juli 2018, om 17:00, raadhuisplein

Door Agenda

Tweede editie Pop & Dance Festival zet Apeldoorn op z’n kop

Na een succesvolle Nacht van Apeldoorn staat de stad op vrijdag 6 juli opnieuw in het teken van een groot muzikaal evenement. Voor de tweede maal organiseert Stichting Centrum Evenementen Apeldoorn (SCEA) dan namelijk het Pop & Dance Festival. Met dit event zet de gezamenlijke horeca uit het centrum van Apeldoorn de binnenstad wederom op z’n kop.

Het festival begint vrijdagmiddag op het Raadhuisplein al rond 17.00 uur met de bekende vrijdagmiddagborrel. En tussen 19.00 en 20.00 uur haakt ook de rest van de binnenstad aan. Met optredens van onder meer David Ghetto (Kapelstraat), Samuel Vaos (Marktplein-straat) en Yours (Raadhuisplein) belooft Pop & Dance Festival een groot succes te worden. Naast bovengenoemde locaties zijn er op het Caterplein, Leienplein, Beekpark en bij het Stadscafé ook nog optredens van verschillende dj’s en zangers. Zo is er tijdens het Pop & Dance Festival voor ieder wat wils te vinden in de Apeldoornse binnenstad.

Meer weten over het Pop & Dance Festival of het volledige programma bekijken? Ga dan naar het Facebookevent ‘Pop & Dance Festival’.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?