Uitnodiging Beursvloer 28 Maart Orpheus

28 maart 2018, van 19:00 tot 20:30, Theater Orpheus, Churchillplein 1, Apeldoorn

Door Agenda

Dit jaar is alweer de 13e editie van de Beursvloer Apeldoorn. Op woensdag 28 maart 2018 van 19:00 uur tot 20:30 uur gaan bedrijven en maatschappelijke organisaties weer volop handelen. Vraag en aanbod gaan elkaar ontmoeten! Ook dit jaar wordt de beursvloer gastvrij onthaald door Theater Orpheus.

Waar & wanneer
Deelnemen is GRATIS.
Datum: Woensdag 28 maart
Tijd: 19.00-20.30 uur
Locatie: Theater Orpheus, Churchillplein 1 in Apeldoorn

Heb je als bedrijf een aanbod? Heb je als stichting of vereniging een vraag? Neem het mee naar de beursvloer en denk alvast na over wat je als tegenaanbod in huis hebt.

De Apeldoornse Beursvloer is een initiatief van Stichting Present Apeldoorn en wordt jaarlijks georganiseerd. Al sinds 2005. Het doel is om de maatschappelijke waarde van bedrijven te vergroten. Centraal staat het belangeloos bij elkaar brengen van bedrijven en maatschappelijk organisaties, stichtingen en verenigingen. Bekijk hier het filmpje.

Aanmelden bedrijf
Voelt jouw bedrijf of organisatie zich betrokken bij de Apeldoornse samenleving? Meld jouw bedrijf dan aan voor de Beursvloer. Je geeft dan nog meer uitdrukking aan uw betrokkenheid. Jouw aanbod kan bestaan uit kennis, inzet, goederen of faciliteiten. Je komt in contact met maatschappelijke organisaties die veel waarde hechten aan uw steun en dit zeer goed kunnen gebruiken. Uiteraard ontvangt je ook een tegenprestatie. Bijvoorbeeld een lekkere taart voor bij de koffie of een workshop voor een personeelsuitje. Doet jouw bedrijf mee? Meld je hier aan!

Aanmelden maatschappelijke organisatie
Een vereniging, stichting of burgerinitiatief kunnen soms expertise of andere hulp gebruiken om meer verschil te maken. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij bestuurlijke ervaring, het missen van juiste contacten of ‘handjes’ die kunnen helpen om een grote klus te klaren. Tijdens de Beursvloer zijn bedrijven aanwezig die uw maatschappelijke organisatie verder kunnen helpen.

En je kunt wat terugdoen! Denk bijvoorbeeld aan een workshop of optreden (van een koor of muziekvereniging). Of een heerlijke appeltaart bakken voor medewerkers van het bedrijf. Het is belangrijk dat hierover vooraf al nagedacht wordt. Deze wederkerigheid is namelijk de basis van de Beursvloer. Handelen met gesloten portemonnee. Kom je ook? Meld je hier aan! 

> Bekijk hier de officiële uitnodiging

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?