Uitnodiging gratis bedrijfsbezoek Hamer

12 oktober 2016, van 09:00 tot 17:00, Hamer BV, Stadhoudersmolenweg 23, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Hamer kent een lange geschiedenis en is altijd aan Apeldoorn verbonden gebleven. Het is een echt familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Hamer is een brede technische organisatie die actief is in vijf marktsegmenten; Industrie, Utiliteit, Brandstof, Mobiliteit en Communicatie/ ICT. Binnen deze marktsegmenten verzorgen zij vele technische oplossingen: van de kleinere projecten tot totaalconcepten die turnkey opgeleverd worden. Inmiddels is het een grote speler en doet het zaken over de gehele wereld, maar de core business ligt toch echt wel in de Benelux.

In de jaren van hun bestaan zijn er met hard werken verschillende uitbreidingen gedaan en zijn er inmiddels 350 medewerkers in dienst. Hamer doet vrijwel alles in eigen beheer. Het is daarom interessant om rond te lopen op de hoofdlocatie in Apeldoorn. Niet alleen de administratie wordt hier in eigen beheer gedaan, maar ook demontage, recycling en het onderhoud aan het eigen wagenpark. Er valt veel te zien, maar ook zeker veel te leren over verantwoord maar gepassioneerd ondernemen. En wij, als Apeldoorns Business Collectief hebben de eer dit bedrijf te mogen bezoeken.

Als organisatiecomité, hebben we al een korte introductie gehad en zijn zeer gastvrij ontvangen. Hierna zijn we alleen nog maar positiever geworden en gaan er dan ook vanuit dat het jullie als leden zeker wat kan brengen.

Programma:
woensdag 12 oktober 2016 van 09.00-12.00 uur.
Hamer BV, Stadhoudersmolenweg 23, 7317 AV Apeldoorn

09:00-09:30 – Inloop (koffie en thee)
09:30 – korte introductie Hamer
10:00 – rondleiding door onze gastheer John Dijkman, commercieel directeur
11:30-12:00 – afsluiting bedrijfsbezoek

Tot 12 oktober bij Hamer!

Met hartelijke groet,
Stichting Apeldoorns Business Collectief

Organisatiecomité:
Arjen Westerlaak en Sander Wielink

Evenement bijwonen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?