Uitwisseling tussen Apeldoorns en Duits jeugdsymfonieorkest

18 maart 2014 - 13 maart 2014, om 19:00

Door Redactie

Markant

Deze zomer vindt een uitwisseling plaats tussen muzikanten van het Groot Symfonie Orkest van Markant (GSO) en een Duits jeugdorkest van de ‘Jugendmuzikschule Ludwigsburg’. Het GSO van Markant, jongeren in de leeftijd van 12 tot 18, is daarom op zoek naar versterking. Op dinsdag 18 maart is er een auditie in de popzaal van Gigant. De auditie begint om 19.00 uur. Meer informatie over deze auditie en de uitwisseling is te vinden op de website van Markant.

Na een succesvolle auditie wordt vanaf 1 april in 10 repetities het programma ingestudeerd om zo de gasten uit Ludwigsburg tussen 17 en 21 juni goed voorbereid te kunnen ontvangen. Een maand later, van 15 t/m 20 juli, gaat iedereen mee naar Ludwigsburg voor het tegenbezoek. Onderdeel van het programma in Ludwigsburg is onder andere een optreden in een zoutmijn, 180 meter onder de grond.

Het Groot Symfonie Orkest wordt ondersteund door Stichting MarKans. Deze stichting ondersteunt activiteiten ter verbetering en verrijking van het kunsteducatieve aanbod. Kijk voor meer informatie over MarKans op de website

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?