Uniek inspiratie-event voor klanten Cmotions

11 juni 2013 - 29 mei 2013, van 00:00 tot 23:59, Theatergroep plezant

Door Agenda

Plezant
Op 11 juni maakt Cmotions als eerste commerciële organisatie de stap om theatervoorstelling ‘De Limonadefabriek’ van Theatergroep Plezant in te zetten als spiegel voor klantgerichtheid, in een inspiratie-event voor haar klanten. Uniek, omdat deze voorstelling oorspronkelijk gemaakt is om het ziekenhuiswezen bewust te maken van het belang van de beweging de patiënt als partner te zien.
Coos Keijser van Cmotions: “Wij willen geen ‘standaard’ klantendag, met vooral veel informatie en netwerken. We hopen zo’n 120 organisaties te ontvangen, die we in de spiegel laten kijken. Dat doen we overigens zelf ook. ‘De Limonadefabriek’ is daar het ultieme middel voor. Het brengt ons en onze klanten terug naar de essentie van ‘de klant centraal’. Op een uitzonderlijke en confronterende manier.”
Miranda Keijser-van Gils, veranderkundig leider van Plezant: “Wij vinden het geweldig Cmotions met dit inspiratie-event te kunnen helpen. Zij hebben onze open voorstelling van De Limonadefabriek gezien, en die ervaren als een prachtige spiegel. De impact van onze voorstellingen is groot. Ze confronteren, zetten aan tot nadenken en dat wil Cmotions haar klanten ook laten ervaren. Immers, confronteren is leren; met elkaar verbeteren.”
Na de voorstelling gaan organisatiecoaches van Plezant in gesprek met de deelnemers over hoe klantgericht zij werkelijk zijn, wat beter kan en moet. Met de opgedane inspiratie kan iedereen de volgende dag meteen aan de slag.
Over Cmotions
Cmotions helpt als onafhankelijk adviesbureau op het gebied van Fact Based Marketing organisaties klantgerichter te werken. De passie van Cmotions is het omzetten van onder meer klantdata in kennis, om de waarde van en voor de klant te maximaliseren. Zowel via offline als via online kanalen. Cmotions adviseert en implementeert fact-based oplossingen, bemiddelt in vaste en tijdelijke specialisten en biedt vakgerichte opleidingen. www.cmotions.nl
Over Theatergroep Plezant
Bij Plezant vinden ruim 15 professionals uit het theater- en muziekvak elkaar voor een serie eigentijdse voorstellingen over werk, leven en liefde. Organisatiecoaches en veranderkundigen helpen deelnemers de voorstelling te vertalen naar hun eigen leven en werk, om zo optimaal te profiteren van de kracht en energie ervan. www.plezant.nl
Hartelijke groet,

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?