Valentijn Benefietdiner voor Roparun bij Eeterij De Lierderhoeve – er is nog plaats!

14 februari 2014 - 11 februari 2014, om 18:00, Eeterij De Lierderhoeve

Door Redactie

Op initiatief van het Apeldoornse team Ecorunners, dat meedoet aan de Roparun, organiseert Eeterij De Lierderhoeve een Valentijn Benefietdiner op vrijdag 14 februari 2014. De familie Willemsen, eigenaar van De Lierderhoeve, sponsort dit diner in samenwerking met haar toeleveranciers. Ongeveer 70 gasten kunnen deelnemen à € 70,– per persoon. Omdat de verwachting is dat er maximaal gesponsord zal worden kunnen bijna alle inkomsten ten goede komen van Roparun. De kosten voor het Valentijnsmenu zijn inclusief een wijnarrangement.

Dit benefietdiner heeft als goede doel: Roparun, de estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam op 7 – 9 juni 2014. Het doel van Roparun is het kunnen doneren aan organisaties die het leven van kankerpatiënten zo aangenaam mogelijk willen maken, concrete palliatieve zorg bieden om daarmee de kwaliteit te verbeteren van de laatste levensfase. Hoe mooi is het juist op Valentijnsdag hieraan een concrete bijdrage te kunnen leveren.

Wie is de Bob?
Het Valentijn Benefietdiner vindt plaats in Restaurant Eeterij De Lierderhoeve aan de Spoekweg te Beekbergen, waar de Apeldoornse topkok Leon Klopman in de keuken staat. In verband met de locatie en alcohol/verkeer is tevens haal- en thuisbrengservice te reserveren. Een Bob-afspraak is dus niet nodig, maar een fooi voor deze service en het goede doel is welkom. De Liederhoeve en haar toeleveranciers sponsoren dit diner + wijnarrangement bijna volledig, zodat de bijdrage voor het diner bijna volledig ten goede komt van Roparun. De kosten van deelname zijn € 70,– per persoon voor menu inclusief het wijnarrangement. De ontvangst is tussen 18.00 en 18.30 uur. Reserveren kan via of 055 5061458. Vol is vol!

Roparun en Ecorunners
Tijdens het Pinksterweekend (7 – 9 juni) loopt het Apeldoornse team ECORunners mee in de Roparun 2014, parcours Hamburg – Rotterdam. In tegenstelling tot de andere teams, stappen de Apeldoornse ECORunners tijdens hun looppauze niet in een begeleidende auto, maar vervolgen zij de route per fiets. Vanaf 2011 zijn deze Apeldoorners het enige team dat de Roparun jaarlijks klimaatneutraal wil volbrengen. Zij willen hun extra sportieve prestatie graag combineren met hun inzet voor het goede doel. De motivatie en gedrevenheid van het team en hun begeleiders komt vanuit hun eigen persoonlijke ervaring met kankerpatiënten in hun eigen naaste omgeving.

De ECORunners lopen de route Hamburg – Rotterdam onder ander omdat de route door/langs Apeldoorn loopt. Voor 2014 heeft de organisatie van Roparun de route aangepast en komt zij vanuit de richting Zutphen dwars door het centrum van Apeldoorn. Hiermee hebben de ECORunners (lopers en begeleiders) een extra taak op zich genomen om met de doorloop ook de andere teams een fantastische doorloop in Apeldoorn te bezorgen en hiermee extra aandacht te generen dat moet leiden tot extra euro’s voor het goede doel.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?