Valentijn: Give it a year

14 februari 2013 - 7 februari 2013, om 20:00, JT Bioscoop

Door Redactie

Vind jij het ook altijd zo lastig te bedenken wat te doen met Valentijnsdag? Kom naar JT Bioscopen en verras je geliefde met de romantische komedie I Give it a Year.
Valentijnsdag is die ene speciale dag in het jaar die je niet ongemerkt voorbij kunt laten gaan. Wat is er nou romantischer dan dicht tegen je geliefde aan te kruipen tijdens een 

romantische film? 

Wanneer
Op Valentijnsdag (14 februari) om 20.00 uur.

Over de film
Nat is een ambitieuze carrièrevrouw die haar echtgenoot Josh, een noodlijdende schrijver, heeft ontmoet op een feestje. Ondanks de duidelijk aanwezige verschillen, zijn de twee verschrikkelijk gelukkig. Echter zelfs op hun bruiloft uiten familie en vrienden hun verbazing over het succes van de relatie tussen Nat en Josh. Wanneer de jonge echtelieden dan ook nog eens allebei tegen verleidingen aanlopen, is het nog maar de vraag of ze hun eerste huwelijksjaar halen.

Kaarten
Kaarten kosten slechts €20,- per koppel. Dit is inclusief een grote popcorn en een verrassing voor de dame. Maar  je kunt natuurlijk ook alleen komen. Voor slechts €10,- per persoon krijg je de film te zien en een gratis kleine popcorn.


Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?