Valkuilen bij het vervallen van de VAR

19 april 2016, om 19:00, Fizzion Parc in Oak Building aan de Oude Apeldoornseweg 41-45

Door Agenda

Stichting Apeldoorns Business Collectief besteedt tijdens haar kennis-/netwerkavond op dinsdag 19 april a.s. aandacht aan de overgang van de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) naar modelovereenkomsten. De avond is bedoeld om zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers inzicht te geven in de mogelijkheden om vooraf zekerheid te krijgen over de mate van zelfstandigheid van de opdrachtnemer en of er sprake is van loonheffing.

Oplossingen

Met het vervallen van de VAR ontstaan een aantal onduidelijkheden rondom de positie van de intermediair, freelancer en ZZP’er. Henry van Hattem van Visser & Visser accountants en Judith Kies van Payroll Experts delen deze avond hun kennis over dit onderwerp. in de lezing “Valkuilen bij het vervallen van de VAR” praten zij ondernemers bij over de aankomende veranderingen, de consequenties en mogelijke oplossingen. Daarna is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en individuele vragen te beantwoorden.

Lokaal zaken doen stimuleren

Het Apeldoorns Business Collectief (ABC) stimuleert Apeldoornse organisaties om (meer) zaken te doen met lokale partners ter bevordering van de lokale economie, werkgelegenheid en het leefklimaat. Om dit te bereiken brengt zij lokale ondernemers met elkaar in contact door o.a. het organiseren van netwerk- en kennisbijeenkomsten. Via deelname in marktgroepen gaan ondernemers samen de markt op. Verder is het ABC gesprekspartner en zoekt zij samenwerkingen om het lokaal inkopen meer onder de aandacht te krijgen en initieert en stimuleert zij initiatieven die het zoeken en vinden van lokale partners bevordert.

Praktische Informatie

De avond start dinsdag 19 april om 19.00 uur op het Fizzion Parc in Oak Building aan de Oude Apeldoornseweg 41-45 te Apeldoorn. Aanmelden kan via de website www.apeldoornsbusinesscollectief.nl/agenda/. Meer informatie over de bijeenkomst is te verkrijgen via info@apeldoornsbusinesscollectief.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?