Van Digibeet naar Digiwijzer

2 november 2016, van 10:00 tot 12:00, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gratis toegang

Door Agenda

 

Leer tijdens Social Media Café meer over het gebruik van bijvoorbeeld Facebook op uw tablet
Woensdag 2 november, 10.00-12.00 uur | CODA Centrale Bibliotheek | gratis toegang

Iedere eerste woensdag van de maand heeft het Social Media Café in CODA Centrale Bibliotheek plaats. Vrijwilligers van de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland en Seniorenplatform Apeldoorn zijn dan aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en om deelnemers verder te helpen op het gebied van social media.

Het Social Media Café wordt gehouden in de Einstein studieruimte van CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Deelname aan deze workshop is gratis.

Vrijwilligers van eerder genoemde organisatie zijn iedere eerste woensdag van de maand in CODA aanwezig om allerlei vragen te beantwoorden. Daarnaast geven ze ook tips en advies over (het gebruik van) Facebook, Twitter, WhatsApp en LinkedIn en is er gelegenheid om onderling tips uit te wisselen. De toegang is zoals altijd gratis; koffie en thee zijn tegen betaling te verkrijgen.

Vergeet u niet uw eigen laptop of tablet mee te nemen? p 7 december heeft het laatste Social Media Café van dit jaar plaats; meer informatie over de data voor 2017 volgt binnenkort.

codarozelogo

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?