Van Digibeet naar Digiwijzer

3 mei 2017, van 10:00 tot 12:00, Coda Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, Gratis Toegang

Door Agenda

Leer deze keer tijdens het Social Media Café ook meer over het gebruik van uw e-reader

Het Social Media Café heeft op de eerste woensdag van de maand plaats in CODA Centrale Bibliotheek. Vrijwilligers van Seniorenplatform Apeldoorn zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden en om deelnemers verder te helpen op het gebied van social media. Dit keer kunt u ook terecht met vragen over het gebruik van uw e-reader zodat u daarop, bijvoorbeeld in de vakantieperiode, heel veel boeken kunt lezen.

Vrijwilligers van eerder genoemde organisatie zijn iedere eerste woensdag van de maand in CODA Centrale Bibliotheek om allerlei vragen te beantwoorden. Daarnaast geven ze ook tips en advies over Facebook, Twitter, LinkedIn, WhatsApp en (het gebruik van) een e-reader. Uiteraard is er ook gelegenheid om tips uit te wisselen met andere deelnemers. De toegang is zoals altijd gratis; koffie en thee zijn tegen betaling te verkrijgen. Vergeet u niet uw eigen laptop, tablet of e-reader mee te nemen?

Het Social Media Café heeft van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de Einsteinruimte in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Er is ook nog een Social Media Café op 7 juni, 6 september, 4 oktober, 1 november en 6 december.

Toegang: Gratis

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?