Van digibeet naar digiwijzer

6 februari 2019, van 10:00 tot 12:00, CODA Museum, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Leer tijdens het Social Media Café in CODA meer over het gebruik van bijvoorbeeld Facebook, Twitter of WhatsApp
Woensdag 6 februari, 10.00-12.00 uur | Newtonzaal in CODA Centrale Bibliotheek | gratis toegang

Het Social Media Café heeft vanaf februari weer plaats op de eerste woensdag van de maand. Iedereen die meer wil weten over het gebruik van Facebook, Twitter, LinkedIn of WhatsApp is dan van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in CODA Centrale Bibliotheek. De toegang is gratis; aanmelden is niet nodig.

Vrijwilligers van Seniorenplatform Apeldoorn zijn elke eerste woensdag van de maand aanwezig om vragen te beantwoorden en om u verder te helpen op het gebied van social media. Wilt u weten hoe u uw privacy online zo goed mogelijk kunt beschermen? Loopt u weleens vast en weet u niet goed hoe u dit kunt oplossen? Kom dan naar het Social Media Café en krijg antwoord op deze en andere vragen. Daarnaast worden ook tips uitgewisseld en krijgt u advies over (het gebruik van) de verschillende socialmediakanalen. De toegang is zoals altijd gratis; koffie en thee zijn tegen betaling te verkrijgen. Vergeet u niet uw eigen laptop of tablet mee te nemen?

Het Social Media Café heeft van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de Newtonzaal in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Voor de eerste helft van dit jaar kunt u alvast de volgende data noteren: 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?