Van Kebab tot Pannenkoek

19 september 2013 - 6 september 2013, om 15:45, Pheunix Apeldoorn, Fabianusstraat 4, Apeldoorn

Door Agenda

 

‘Een muzikale reis door Oost- en West Europa voor kinderen’ Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en lijkt het je leuk om in een groep met andere te zingen, ritmes aan te leren en muziek te leren spelen? Dan is de cursus Van Kebab tot Pannenkoek echt iets voor jou!Phoenix start op 19 september met de cursus ‘Van Kebab tot Pannenkoek’. De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op donderdagmiddag van 15.45 – 16.55 uur door Jiska de Vries- Bakker. Locatie is De Veste aan de Fabianusstraat 4 in Apeldoorn.

In de lessen worden liedjes gezongen, ritmes aangeleerd en leer je muziek spelen uit landen als Turkije, Bulgarije, Hongarije, Servië, Duitsland en Nederland. Elke les heeft de naam van een gerecht uit een land. Daarnaast zal ook wat verteld worden over de cultuur van de landen. De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie voor ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes. Jullie laten dan horen en zien welke muzikale reis jullie hebben gemaakt. Om mee te kunnen doen moet je zelf een instrument bespelen, noten kunnen lezen en tenminste 2 jaar les hebben gehad. De cursus wordt gegeven door Jiska de Vries-Bakkes. Zij heeft 3 jaar aan het conservatorium in Zwolle gestudeerd voor docent schoolmuziek. Zij heeft les gegeven bij diverse  muziekverenigingen en cursussen op basisscholen gegeven. Momenteel speelt zij contrabas en trombone bij o.a. Wii Muzikanti.

Kom en doe mee!
De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op donderdagmiddag van 15.45 – 16.55 uur in De Veste aan de Fabianusstraat 4 in Apeldoorn. De kosten voor de cursus van 10 lessen zijn € 40,00 (€ 4,00 per les). Opgave via de website
www.phoenix-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?